Geef uw huis de ramen en deuren die het verdient! 

Ramen & deuren kopen bij VEVA construct in Izegem? Veel keuze, maar geen keuzedilemma’s!

U kent het vast, u bent aan het bouwen of aan het verbouwen en maar al te vaak moet u bij de aankoop van materialen de keuze maken tussen mooi en praktisch. Nochtans zijn beide aspecten even belangrijk.

Wanneer u Ramen en deuren gaat kopen bij VEVA Construct in Izegem bespaart u dit dilemma. U vindt in onze showroom een ruime keuze aan ramen in hout, aluminium of PVC die er allemaal stijlvol uitzien en die tegelijkertijd ook bijzonder energiezuinig zijn.

Komt u ramen of deuren kopen, dan gidsen we u met plezier doorheen het Pierret® assortiment. Deze fabrikant heeft meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van ramen, raamprofielen en deuren en dat resulteert in topkwaliteit. Pierret® ramen en deuren worden volledig in België gemaakt en zijn gekend om hun duurzaamheid, aantrekkelijke designs en hun straffe isolatie- en energiewaarden.

Bij ons kan u bovendien ramen en deuren kopen in heel wat verschillende materialen, vormen, afmetingen en kleuren. Enkele opties op een rijtje:

PVC ramen en deuren

De PVC ramen en deuren blinken uit in gebruiksgemak. Ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en creëren een hoge thermische isolatie. Ons gamma bevat ramen en deuren met verschillende profieldiktes. We vinden dus vast een raam dat naadloos in uw vensteropening past. Optioneel kan ook een extra versteviging van het WPC-profiel voorzien worden om uw raam extra slagvast te maken.

PVC-ramen kunnen ook geplaatst worden volgens het “Block and Safe” systeem. Met deze aparte bevestigingstechniek wordt het glas als het ware ingelijmd in het profiel. Daardoor heeft u niet alleen een perfecte garantie voor water- en winddichtheid wat een sterke weersbestendigheid en goede isolatiewaarden oplevert, de 3 dichtingen zorgen ook voor extra slagvastheid en bescherming van het raambeslag én de ramen worden extra inbraakveilig.

Aluminium ramen en deuren

Ook bij de aluminium ramen heeft u de keuze uit verschillende profieldiktes en designs en er is ook een brede waaier aan standaardkleuren en structuurlakken met Qualicoat® kenmerk. De aluminium ramen worden uitgerust met maar liefst 3 dichtingen voor slagvast- en weersbestendigheid en inbraakwerende veiligheidssluitingen. U kan zelfs voor de optie “verborgen scharnieren” kiezen.

Bij aluminium ramen zijn thermische waarden tot maar liefst Uw 0.95 mogelijk!

Bekijk onze 3 edities van aluminium profielen:

Houten ramen en deuren

Ook voor houten ramen en deuren zijn er heel wat keuzemogelijkheden. U kan kiezen uit verschillende houtsoorten (Afzelia, Meranti, Eucalyptus, lariks en den) en uit meerdere afwerkingen. De houten ramen en deuren worden altijd geïmpregneerd om ze weersbestendig te maken. U kan ze daarna zelf verder behandelen en/of overschilderen of u kan ze ook tijdens de productie laten behandelen in 5 lagen of laten lakken in de RAL-kleur van uw keuze waardoor de ramen nadien quasi geen onderhoud meer vragen.

De houten ramen zijn beschikbaar in profieldikte 68 mm en worden voorzien van 2 dichtingen. Denkt u trouwens vooral niet dat houten ramen per definitie een lage energiewaarde hebben, want onze houten ramen hebben isolatiewaardes tot Uw 0.94!

De mogelijkheden zijn eindeloos en dus zijn er heel wat keuzes te maken wanneer u ramen en deuren gaat kopen. Bij VEVA-construct in Izegem nemen we uitgebreid de tijd om u te adviseren en u stap voor stap doorheen het keuzeproces te begeleiden.

U kan bij ons trouwens niet alleen ramen of deuren kopen, onze plaatsingsdienst komt in regio West-Vlaanderen ook de plaatsing én de afwerking tot in de puntjes verzorgen.

Kom gerust eens langs in onze showroom om het assortiment ramen en deuren te ontdekken en gratis een maatwerk prijsofferte voor aankoop en plaatsing te ontvangen.

Contacteer ons!
Contacteer ons!051/67.00.17