Mag de zon iets minder fel?

Bij VEVA Construct, specialist zonwering in Izegem, schijnt de zon altijd nét genoeg.

Natuurlijk kan u kiezen voor traditionele gordijnen voor zonwering, maar een bezoekje brengen aan de showroom van VEVA Construct in Izegem loont zeker ook de moeite.

Houdt u wel van een strakke, moderne look of bespaart u zich liever de moeite om meermaals per dag de gordijnen open en dicht te trekken, dan zijn vaste screens vast de oplossing die u zoekt. Deze verticale zonwering ziet er trendy uit én ze is gemakkelijk te bedienen. Verkiest u een manuele bediening om zelf de screens op te trekken en neer te laten, of heeft u liever een automatische elektrische sturing met drukknop of afstandsbediening?

Zoekt u eerder een zonwering om uw terras of vitrine te overspannen? Ook daarvoor hebben we bij VEVA Construct heel wat opties in huis.

Of u nu kiest voor vaste screens of voor verandazonwering, u bent altijd zeker van topkwaliteit. Voor vaste screens kiezen we bij bewust voor fabrikant Soltis® en voor horizontale zonwering rekenen we op de betrouwbaarheid van Dixon®.

Beide types zonwering worden vervaardigd met 100% gepigmenteerde polyacryldoeken die UV-bestendig zijn, water- en vuilafstotend en kleurbehoudend. Bovendien beschikken ze allemaal over een UV-filter om beschadiging en kleurverlies door zonnestralen tegen te houden. Deze doeken zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en duurzaam!

U hoeft alleen nog de dikte van de stof te kiezen om te bepalen hoeveel licht en warmte u door het doek wenst door te laten. En voor de omkasting en de geleiders heeft u keuze uit verschillende standaardkleuren (wit, bruin, crème of geanodiseerd aluminium) of een RAL-kleur naar keuze en een matte of glanzende afwerking.

Zoekt u zonwering voor uw horecazaak of winkel, vraag dan zeker naar onze personalisatie mogelijkheden, want onze doeken kunnen ook bedrukt worden met uw bedrijfslogo!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje voor zonwering, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze showroom in Izegem (West-Vlaanderen). Onze medewerkers overlopen de opties met u en bezorgen u gratis een vrijblijvend prijsvoorstel op maat.

Contacteer ons!
Contacteer ons!051/67.00.17